mm…det är stort för 28 år sedan blev jag mamma & Henrik fyller 28 idag…megagrattisar till honom!! och oj, vad jag saknar honom nu men det blir tyvärr ingen tur dit idag eftersom han jobbar hela dan…kör numera taxi i Kalmar så det är mycket och oregelbundna tider men vi bestämde i går att vi snart åker en heldag till honom och tar med mormor…den 23/8 får mig att tänka på en kär moster som fyllde år på samma dag som Henrik men som tyvärr inte lever idag och mina tankar går till henne…hennes dotter och undrar så hur hon har det :( ( tänker även på hennes barnbarn och barnbarnsbarn som hon aldrig fick träffa men som hon skulle varit så stolt över…och…nej vad tungt det blev så mycket sorg blandat med en massa glädje på en och samma dag…skickar en massa tankar & kärlek till dom alla denna dag…

Igår kväll fick Putte det sista av sin specialkost tarmen har fått vila och det har inte varit något inslag av blod i avföringen sedan i torsdags. Så idag på morgonen fick han endast sitt vanliga foder, får hoppas att det funkar nu då…
Igår satt jag med min jobbschema och kollade vilka tävlingar jag kan anmäla mig på 25/8 Halmstad SBK det är en kvällstävling och dom kör bara nybörjare, har gjort en efteranmälan får se ifall det gick igenom inte fått det bekräftat ännu. (18/9 i Falkenberg = jobbar jag och 25/9 = jobbar jag) 2/10 är det åter en tävling på SBK i Halmstad = anmäld och nästa är 16/10 i Borås där har jag anmält både Putte & Bonno…sen verkar det vara en tävling pågång i Ullared framöver och en i Ale 4/12 innomhus…så man ska väl hinna med några innan året är slut ;)

Ha det bäst kramiz…