adventspyntat lite...Efter förmiddagspromenaden började jag med adventspysslet byta gardiner och få upp alla ”stakarna” kolla så alla funkar. Hängde upp dörrkransarna och planterade en julros med murgröna på trappen. Nu väntar man bara på söndagen så man får mysa med glögg & pepparkakor.

På kvällen bar det av i till stan Borås för lite hundträning med ”Viftgänget” och promenad i helt nya miljöer väldigt bra. Hittade inte dit först och körde upp stackars Marianne hade fått en dunderhuvudvärk och låg o vilade men hon propsade på att hon skulle ändå ut på promenad med Bertha, var ju himla gulligt utav henne men jag tyckte allt synd om henne, nu måste vi komma ihåg och byta telefonnr med övriga viftgänget…så vi var uppe hos dom en vända och såg deras mysiga lägenhet.

Sedan promenerade vi därifrån till parkeringshuset bara för att kolla var dom brukar hålla till och där var dom Fiffi med sin matte, Ann med Nisse Och Monicka med Micka dom hade tydligen precis gått in när jag for förbi.  Tränade på botten i ett parkeringshus där det var en helt annan akustik funkade bra för Putte som var med idag men var ju tvugen att tala om att nu kommer jag & jisses sicket eko tur att han tystnade ganska snabbt. Vi tränade lite fotgående förbi hundar testade Putte lös, sedan ställde vi upp oss så det blev en gång mellan hundarna 2 på varje sida och passera, vi satte hundarna stanna och föraren gick själv förbi till andra sidan och gjorde en inkallning. Monica visade platsläggningen från tävlingslydnaden så vi la alla hundarna på rad och gick ifrån till andra sidan. Det blev ett kortare träningspass idag men vi var helt nöjda ny miljö både för träning & promenad = nyttigt :)

Nästa Onsdag blir det på samma tid och plats (var ju himla gulligt att dom ville ändra & att det passade dom)  så det blir varannan vecka på björkehov & varannan i Borås en dag att hålla reda och nu är ju kurserna snart slut för i år. Viltspåret börjar i April likaså Frestylen & även fortsättningen på Rallyn. Är lite sugen på tävlingslydnaden kanske skulle kolla med Lottis annars blir det ju nästan 4 månader kurs-lösa hm  ;)