Klockan tidig mogon packade vi in oss alla i bilen och åkte till Skövde, fina Billinge BK för att starta Putte & Bonno i rallylydnadstävlingen där (fortsättningsklassen fortfarande ;) ) Blev en trevlig dag tillsammans med delar av det glada ”viftgänget” och nästan på helt regnfritt är dock inte helt nöjd med mig själv och tävlingsresultatet från gårdagen men jag kan inte klandra hundarna för att det blev fel…dom kan och var superduktiga bägge två, gjorde så gott dom kunde av situationen igår!!

med Putte (startnr:6) för hans del är det helt klart alldeles för lite situationsträning, han höll inte en hel bana-tappade honom fullständigt redan vid startskylten där något luktade väldigt GOTT!! var tvugen att sno fläcken från han genom att ställa mig på den…och vi lyckades starta 1:a skylten 270 grader vänster gjorde han grymt snyggt!! för att i 360 grader runt hamna i ur position (-3 p) en bra kombination att träna på 3:e skylten sitt-sväng vänster sitt -1 p för ett snett sitt, 4:e skylten var en slalom där fick han 2 stycken -3p (6p) position+bris, 5:e skylten spring BRA! 6:e skylten sväng vänster sitt= bris -3 p, 7:e 270 grader höger=bris -3 p, 8:e tempoväxling till normalt tempo=BRA! 9:e höger spiral=BRA! 10:e 1-2-3 backa=BRA!!! 11:e sitt-lämna kvar-kalla in-sitt=BRA! 12:e sitt-stå gå runt=BRA!  13:e var åttans frestelse där tappade positionen igen= -3p 14:e skylten var hindret där hade han bestämt sig för att inte hoppa= -26 p ;(( 15:e var sitt-sidosteg-sitt där fick han 2 nos och en -10 p, 18:e och sista skylten var en framför sitt-vänster ingång frammåt även här lyckades vi få en pos = -3p…det blev inte många poäng kvar men vi fick en trevlig kommentar/ stundtals bra samarbete, Trevligt ekipage!! jo jag tackar Putte var som han aldrig varit, jisses sprang runt skyltar och virrade trodde ett tag han skulle dra av planen, vi har tränat rally alldeles för lite 6 skyltar fixade han och dom gjorde han riktigt BRA!! och han var alldeles tyst  det gillar jag!!:)))

Bonno fick startnr: 18 han kändes fin och på men tack vare Puttes första bana säkrade jag upp honom i starten med skinka & köttbullar och fick en lite för het hund ;) fick en pos -3 p på 3:e skylten som var sitt-sväng vänster-sitt (ett snett sitt), på 6:e skylten som var i spring-sväng vänster-sitt= bris -3p (lyckades inte fånga upp honom i svängen), 12:e skylten som var sitt-stå-gå undra vad jag gjorde för fel där för plötsligt kunde han inte den *ler* det var säkert jag som var otydlig skulle velat haft en film på mina banor igår = -10 p, 13:e var åttans frestelse och den luktade GOTT!! -5 p, 16:e sitt framför-vänster ingång frammåt = -1 p ett snett sitt…73 poäng fick vi behålla/godkänt och med kommentaren, Jättetrevligt ekipage!!

Hade en supertrevlig dag…

Grattis!! till alla för fina poäng, utförda banor & placeringar ett speciellt Grattis till Monika med Mika 97 poäng 1:a pris i avancerad klass det var skitsnyggt!!!…