Redan tidig morgon packade vi in oss alla i bilen och åkte till Borås då Putte skulle simträna, få massage och kolla vikten båda stod kvar på samma vikt denna veckan. Simmar gör han som bara den nu, riktigt roligt att se. Filmade en hel del i dag, håller på och trixar med det för att försöka få in det här på bloggen får nog be om hjälp med det…Väl hemma så var det tid för Bonno-promenaden och lunch, det var husse så gullig och fixade så vilade Putte och jag i soffan en stund.

Efter lunchen tog jag med Bonno till vår favorit vetrinär Gunilla Dalenberg så fick han sitt superlorin-chip, hon var gullig och tog honom när hon hade en liten lucka i sitt schemat. Blir roligt att se vilken effekt den har på honom om han svarar lika bra som Putte. Vi beställde en ny tid till Putte också när han är ”färdigsimmad” v-17.

På kvällen var det dax för Bonno att åka på kurs, en något trött herre men det gick ganska bra ändå..rally-fortsättning tränar några nya skyltar för sig, vi två olika banor…vi lyckades ta oss igenom båda…Hemma sent igen det blir ofta det på villgotts…då vi är en rolig grupp mycket hundprat med skratt och då går tiden alldeles för fort sedan var det en trött hund och matte vill jag lova.