just nu och så *jäkla* skoj mm tänk om man var 10 år yngre och inte hade sitt ständiga ”plågoris” med mig då hade jag utbildat mig till instruktör…det får bli mina planer inför nästa liv, då ska jag ha många hundar ;) ) så detta livet får jag satsa på att försöka lära mig så mycket som möjligt…en häftig resa att göra tillsammans med 2 små pommar, tranemojyckarna, viftgänget och våra toppeninstruktörer för hålla på med hundar är det absolut roligaste som finns, det är livskvalite de…

Så sakteliga börjar våran lokal komma i ordning inför höstrusket och vintern…för det är nyheter pågång, Lottis våran lydnadsinstruktör från Vift kommer hit till Tranemo och startar 3 kurser här nu i höst, valp & vardagslydnadskurser till många tranemobors *gillar skarpt* är ganska övertygad om att det finns ett bra underlag för hunderi här i Tranemo…Det ska bli riktigt roligt att Lottis kommer hit :) )

och tävlingarna närmar sig, jag som aldrig varit någon tävlingsmänniska har börjat känna tävlingssug *ler* det dök upp en ny rallytävling i Ullared 5/10, kvällstävling och bara nybörjarklass, Putte är ju fortfarande kvar i den klassen, (båda) är anmäld till Boråstävlingen 16/10 och lagtävlingen där…kör ju som sagt inte så mycket rally med Putte för tillfället men har nu anmält Putte till Ullaredstävlingen får väl åka iväg och träna lite inför…

Oj så många nya och härliga vänner man fått Tack vare 2 små pommar/ Höres ;) )