men...Trots allt åtminstonde vädermässigt. Idag har vi börjat medicinera oss Jari & jag för att påskynda läkningen ifall om att det skulle vara ringorm. Måste ringa humanvården idag med för ett sjukintyg kan undra om man har någon försäkring som täcker upp sådana här oförutsedda svampangrepp typ drulle eller så ?? En underbar dag ser det ut att bli idag men kan inte glädjas fullt ut. Får ta med mina 3 h:n och kameran på en promenad idag jag gillar ju hösten får försöka att föreviga den med lite sköna höstmotiv och få lite extra energi utav kanske. Innan man kör igång måstena snabeldraken, tvättmaskinen i försök att förinta den ”svamp”  som kanske finns har även skaffat hem Virkon*s* så här ska sprayas vill jag lova på allt och torkas skulle det sedan inte vara den befarade svampen så är huset storstädat och skulle det vara svampen så är det lika bra att få en rutin för då måste det göras varje dag. Stackars mamma stod inne i köket plötsligt förvirrad jag sa snälla du kan inte komma in här nu, hon missförstod mig totalt och blev jätteledsen fyyy innan jag fick tag på henne i telefon och fick förklarat så hade hon bara hört hälften av vad jag sa hade inte hunnit informera henne :(    

Stackars lilla mamma hoppas ännu mera nu att det inte är ringorm hur ska jag kunna hjälpa henne om hon skulle behöva hjälp :(