nae finns knappt på min karta…det blir jag nog aldrig med något känns det som både på ont & gott ”det är ingen glädje at vara sysslolös, det roliga är att strunta i att göra det” ;)

Hur som helst har börjat inreda köket med lite små-detaljer fyllt min båtkruka med ett blomsterarrangemang, varit och köpt 2 fönsterlampetter, dikmedelspump+fat & diskborstehållare från tindra och en vit ordtavla Carpe Diem…

Igår tänkte jag att jag skulle åkt ner och tränat rallylydnad en stund på eftermiddagen men orkade bara inte kände mig bara helt slut (har hög smärttröskel men fasiken va detta va jobbigt) i kroppen & huvet helt mörbultad, mådde  illa och frös ;(  det blev bara lite pälsvård och kloklipp på alla 8 tassar istället…pluggar lite rallyskyltar både torrgår utan och med hund här hemma ist,…kursstart på tisdag för Bonno och snart tävling i Mark, juhe…

Torsdag och mitt face ;) & jag ska åka till jobbet mår fortfarande inte okej…