Igår morse (torsdag) tog vi oss en lång slask-promenad, vad dom blir lortiga, snart dax för hund-bad igen. Vi knatade iväg mot kroksjön och släppte båda lösa att rusa av sig…rusar iväg ett par gånger men inte för långt bort har full koll nästan hela tiden att jag inte försvinner till skogs eller tar en annan väg… Gör ett par gemensamma inkallningar Putte är riktigt snabb nu..Bonno halkar efter i början och går misste om några godisar..retas lite med honom för att få honom att öka tempot och han blev snabbare på dom sista och var med på noterna.

På eftermiddagen åkte vi till Maria och hennes 2 cockrar, Prillan & Java i Länghem, tog en fika ihop i Länghem. Innan vi åkte hem tog vi en promenad ihop i snöslasket. 

Idag har jag hållt på och trixa med film-klipp..har fått hjälp av min snälla bror igen annars hade det nog aldrig lyckats, jättetack..tack igen. Jag får nog försöka 10 dubbla min fiskdos..ha..ha…om det nu hjälper tro ?? Det blev sent innan vi kom ut första gången idag..Körde inneträningen med kom..fot 3×3 på båda en fick vänta på andra sidan tröskeln, vilket funkar ganska bra nu.