Bonno-bad...En liten stund över så här på morgonen så jag passar på att uppdatera mig lite. Jobbarhelg igen så dagarna har gått i ett, vintern står i sig men en vecka till har snart passerat :) ) Vi försöker hursomhelst jaga en lokal i hemområdet nu det sista gjorde Dewa slag i saken och ringde STT så det kommar in en annons i den på torsdag… så nu får vi hoppas igen. I tisdags var jag på en informationsträff om ”God Balans” beslutet är taget på måndag kör jag igång känner mig riktigt motiverad, har ingen lust att gå upp ytterligare en storlek. Ett bra erbjudande och att man får ”back upp” om man skulle tappa gnistan. Så nu har jag handlat mat i pulverform för en vecka, snabbt & enkelt att tillaga och inte behöva grunna på vad man ska äta. Ska skriva lite lappar att sätta på kyl, frys & skafferi med aktiviteter att göra istf, tugga här gäller det att ställa om ha begäret ;)))

Harry & Dewa...I fredags tog vi (Dewa, jag & 4 vovvar) oss till Vilgotts och hyrde innelokal (2 tim) för bad och träning. Körde våran läxa, fick även till delmomentet utav ”tandvisnings-läxan” med hjälp av Dewa på Bonno. Bonno fick sig ett välbehövligt bad. En mysig fredagseftermiddag hade vi i trevligt sällskap torrt, varmt och gott var det.

Jag har fortsatt att köra hallträningen med deras måltider funkar kanonbra i hallen då den är ganska smal och har nytta utav väggen för att få rätt position i gåendet. Söndag morgon och det är snart dax för mat= en hallträning. Jobba en stund och sedan kurs ikväll. Ha det så gott därute nu är vi en vecka närmare våren :) )