pausPå eftermiddagen igår (3/4) åkte damsugaren fram. Plockade lite videkvisar häromdagen så det påskades lite här inne. Det var röj både inne och ute, Jari tog bilen och städade ur den inne, sopade ute också så nu kan sopbilen komma, när den kommer då är det vår…kommer man ihåg från när man var liten, när sopbilen sopat rent ute..ja då ville man ha ut sin cykel..

Ringde Ninni igår och bokade hundbadkaret på Villgotts, slippa kröka rygg denna gången. På tisdag morgon åker jag med Bonno och promenerar med dagisflocken först och sen blir det schamponering. Får boka en tid för Putte sen också.

På kvällen tog vi långerundan runt T-sjön igen…en liten bit ifrån ligger två softisar och softar sig i solen, jag känner när Putte upptäckt dom…med mitt kom här så blir han focuserad på mig istället, presis så vill jag ha honom i ett möte med hund tillslut. Håller på och ”filar” på beteendet med både lös hund och i koppel med mänskliga möten och som här med hund på ett litet avastånd. Kommer mötet för nära är det fortfarande för svårt fick vi erfara igår då 2 hundmöten närmar sig från olika håll, jag hade ingen chans att göra min respektkurva där och tänkte att då går vi bara på men det var för svårt så jag satte mig på huk med ryggen mot hundarna och höll fast Putte tills han var lugn.