Tycker det är oerhört skönt att nyår är över med alla fyrverkerier, Putte tycker dom är otrevliga och jag vill inte att det ska es-kallera eller överföras på valpen och som alla andra år sköts det utav bara sjutton vid 12-slaget och iaf, 40 minuter, rena rama kriget! men som sagt väl förberedda så löste vi det fint i år oxå men nästa år åker vi nog till skogs ;)

Sakta men säkert börjar den lilla flocken synka sig det känns som om Dante varit här länge men det är ju bara 2 veckor på torsdag. Jag vill att allt ska gå sakta men säkert framåt och det gör det verkligen, alla tre funkar kanonbra tillsammans när vi tränar sitt och ligg ihop alla fokuserade och vet att nu finns det chans till belöning, även på promenaderna, sakta men säkert låter jag dom lära känna varandra två och två det är oerhört spännande att iakta dom Dante har en magnetiskt dragning till Putte sedan dom rejsade runt ute, Dante jagade Putte som gillade att bli jagad/ skräck-blandad-förtjusning…han är så oerhört snäll i söndags låg han för ovanlighetens skull och tuggade på ett ben som plötsligt Dante fick för sig att han skulle ha fast han hade ett eget. Putte gör allt för att försöka på sitt milda sätt få Dante att förstå att det ger du sjutton i, tror du han lyckades *skratt* snabbt som ögat lyckades Dante lura till sig det, superlycklig!! Naturligtvis återställde jag ordningen, önskar att Putte kunde vara lite mer uppfostrande men jag älskar att se denna lilla Dante med självkänsla.

Bonno är den som kan vara lite vassare, när jag släppte dom 2 ute själva tog Bonno ärevarvet själv. Dante har respekt för honom och går undan men även Bonno börjar nu så sakteliga gå fram till Dante och visa sin vänliga sida, har bjudit upp Dante till lekinviter.

I går hade vi arbetsplatsträff på jobbet och Dante fick följa med som social träning och skötte sig alldeles förträffligt, passade även på att gå på egen promenad med honom på ny plats bland stora bullriga maskiner. Mellan 16-18 hade FS/HLM-gruppen som ska tävla på My Dog genrep i tranemojyckarnas lokal (6 boråshundar, 2 dvärgpncher, 1 dobberman, 1 griffon, 1 havannes och 1 löwchen) passar på att socialträna Dante ännu mera, samt att köra lite kontaktövningar i stökig miljö, titta på genrep, somna en stund och avslutningsvis ett lössläpp av småhundarna och Dante fick hälsa både på 4 och 2 benta…

Tisdag morgon och alla hundarna ätit och varit ute på sin första runda nu i skrivande och kaffe-drickande stund ligger alla tre och sover gott…

Idag måste jag hitta en lösning till Dante tills på söndag, då planen är att vi ska åka till My dog alla 4.

Ha en fin dag, Kramiz…