full kollDet blev en skön och bra promenad fast nordanvinden var kall. Dom får springa lösa i skogen…lite kul att iakta dom nu, Puttes ben är påväg upp och Bonno lyfter inte alls lika högt längre innan var han nästan påväg att välta, går omkring och luktar lite misstänksamt på varandra, nästan som om är det verkligen du ? Putte har börjat använda nosen mera och Bonno mindre.  Ärkefienden kom på möte med husse på cykel, lyckades avleda med morötter igen blev bara ett litet voff när vi gick lite åt sidan men det kan säkert bli bakslag igen det har ju ofta varit så med Putte 1 steg frammåt och 2 tillbaka. Jag behöver verkligen det steget frammåt för att inte tappa självförtroendet fullständigt.

Lite inneträning har vi fått till idag också och nu fick jag till en tassmarkering med Putte med hjälp av en tygbit. Hade framme apportpinnen, lådan, fick gå under, slalom, åttan och båda taggade o väntar på sin tur.

Nä nu åker provisoriska utemöbler ut på baksidan det är riktigt varmt och lä där nu…ska vi ut och njuta en stund med kaffe och våffla till husse.