med hopp om att många gjort som vi och valt bort smällarna mot rislanternor!! dom är så fiiina :) )

Ja…här har det varit händelserika dagar, lilla Dante finner sig väl i flocken fast dom vuxna tycker nog han är ett litet monster allt emellanåt ;)

Nu har han varit här en vecka och är 14 veckor gammal är väldigt duktig på att göra ifrån sig ute, har vid något tillfälle sagt till antingen genom att gnälla eller gått till dörren. Han äter bra men gillar nog bäst att träna på maten. Har börjat klicka in honom och han har redan hajjat metoden han är väldigt motiverad till träning dom korta passen vi kör. Dagligen tränar vi sättande i grupp, godissök ute och inkallningar, har introduserat visselpipan för Dante. Vi har börjat träna lite stå och ligg, jag ser verkligen fram emot ett härligt träningsår med nya utmaningar och att få vara med och forma en valp från början :) )

Igår var det första gången jag gav mig ut på promenad själv med alla 3 pomsen och det gick inte fort vill jag lova mycket bus på vägen, dygnsura blev vi i regnet på tvären…skitskojjigt tyckte Dante.

I onsdags och igår var det rallyträning för Putte & Bonno på Villgotts och hos tranemojyckarna inför My Dog nästa helg. Dante fick egen hussetid…

Mitt i allt detta har det varit en massa datastrul med den nya Mac:en, suttit en massa timmar i support…men nu verkar det funka ;)