Äventyr hela dagen lång, började våran förmiddagspromenad med att åka väskan det tyckte jag väl var sådär fast jag fick springa fort sen med… så det kan väl vara värt att sitta där en stund, sen fick jag åka med matte alldeles själv ner till stan och följa med henne till frissan, konstigt ställe hon satt i en stol och en annan tant pillade henne i håret och jag fick följa med henne till jyckelokalen alldeles själv när matte grejjade med en massa skyltar och därefter fick jag lunch på ”stan” bland en massa, bilar, barn, cyklister, hundar och massor av folk,  jag gå ner till sjön och känna på vattnet blev lite kallt om tassarna men det var spännande därefter åkte vi hem och vilade en stund och sen fick jag avsluta dagen med att följa med brorsorna och träna rallylydnad / har haft en härlig dag!! men nu är jag stentrött, puss på dig ;)