17/12 onsdag

Morgonturen styrde vi mot kroksjön idag hade jag bestämt mig för att bara gå så dom fick springa lösa runt sjön och i skogen, tänkte att jag bara skulle försöka mig på att gömma mig i skogen men det fick jag inte chans till full koll……och inte ett enda hundmöte att träna på ”inte en kotte” var ute ensligt och mörkt nu längtar man efter ljuset.

Var iväg och gjorde klart några inköp på eftermiddagen..skönt att det blev avklarat !!

På kvällsturen fick vi sällskap av Eva med Julia & Harry det blev en samhällsrunda. Mörkt och trångt dyker hundmötet upp plötsligt, det blev ett kom här med en tvärvändning gick lungt tillväga osäker på om Putte hann reflektera över mötet för det tog en stund innan han gick igång och då gick han igång ordentligt…så är det ett steg fram och två tillbaka, skulle egentligen hakat på efter mötet…nya tag igen