en skön söndagspromme...Inte många timmar med dagsljus denna månaden. Kom ut på åtminstonde en låång runda innan mörkret började falla och det var ljust, tränade lite focus i grusgropen & inkallningar enitaget växelvis från både ligg och sitt så det blev lite stadgeträning i grusgropen innan vi traskar vidare till skogs på ganska plant underlag, vilket jag känner knät nog behöver ett litet tag till. Jag parkerar mig på en stubbe mitt i skogen en stund för att se vad hundarna tar sig för när vi bara är stilla dom börjar nosa sig runt och kommer längre o längre ifrån, tänkte kolla hur mycket koll dom har mitt i sitt nosande reser mig och börjar sakta gå åt andra hållet hinner inte långt innan dom kommer rusande. Blir lite skogsaktiviteter på stubbar, stockar & godis-sök innan vi fortsätter för att avsluta turen med att gå ut på ön vid Kroksjön där jag fick en häftig upplevelse med Putte. Vi gick ut på ön, där släppte jag dom lösa igen och vi bara strosar runt lite bland alla dofter rätt som det är står Putte på kullen och ser ut som ”han hittat ett fynd” och yes kommer springande i full karriär med det i munnen och såg överlycklig ut det var ett kamben från revbenspjäll, bra finner jag mig och ropar när han kommer till mig tänker shit inget bra ben att tugga på och säger tack 2 ggr och han släpper det massor av bra igen och godis så klart, ska nog kunna lära honom att apportera tillslut ;)