Posts Tagged ‘marknad’

Marknad…

Vi hade planer på att gå runt på den och titta lite mest för hundarnas skull, försöker ta vara på dom tillfällena då dom finns på nära håll, är så bra träning och det går riktigt bra nu. Sen råkade vi ju bara gå förbi ett marknadsstånd som det stod mariannelunds marknads- karameller på och där slank en påse vanilj-fudge ner utav bara farten…den är bara så god..oemotståndlig.

Påväg hem ringer mamma och vill bjuda på lunch, vilket vi tacksamt tackar ja till  då jag missat i planeringen idag. Har väl haft mitt tänk på annat håll. Vi tog en kroksjöpromenad innan lunchen då istället, det har kommit mycket folk  dit nu och blir nog ännu mer imorgon så det är nyttig promenadträning där också.

planer för dagen…

Husse gav sig ut och fiskade en stund nu på morgonen…så jag ska lägga på en rem och bli färdig innan han får upp första ”firren”, vi ska gå ner till marknaden sedan. I eftermiddag åker rally-skyltarna fram, nu ska här tränas på baksidan idag, har anmält båda på träningstävlingen i rally-lydnad på Vift 10/5, precis innan vi åker till Azorerna…

Som fiskarhustru borde jag veta bättre än så, att gå händelserna i förväg…klart att det inte blev någon fisk, sketfiske skulle jag skrivit…Vi tog med oss hundarna och gick på marknad riktigt mycket folk och det gick bra med hundarna, fick gå här och vänta innan vi gick in i vimlet sedan tog jag bägge och dom fick gå bakom…funkade ypperligt, skillnad annars hade dom säkert tokstressat framför…sedan blev det lite träning till när vi väntade på husse som gick in till ICA, satte bägge hundarna i transportburarna med öppen lucka medans folk passerar, tränar dom att vara tysta fast det är rörelse utanför. Det var alldeles för varmt på baksidan på eftermiddagen för skyltträning, vi gick i flock på kvällen istället med Lena, Harry & Julia.

Return top