Posts Tagged ‘öppen-träning’

Godmorgon…

och änteligen verkar det som att våren kommit på riktigt *tjohoo* här har varit full rulle med flytt och hundträning…I måndags var de lydnadskurs för Lottis med Putte och nu ska vi nöta på ligget igen så det kampanjar jag just nu med bägge i front och att jag backar, det tar sig…även apporten tragglar vi vidare på.

 I onsdags fick sitta med i en grundkurs i tävlingslydnad oxå så nyttigt…att få se andra träna och att få lite tillbakatänk ;) i denna underbart härliga tetsport med små små detaljer att träna på hela tiden…I dagarna har jag tagit ett nytt beslut gällande mitt mål med Putte…jag kommer inte att starta honom i LK 1 i vår som sagt vi får se när det blir om det blir ;)

 I torsdags var det premiärpromenad med tranemojyckarna 8 grabbar var det som deltog var superbra och trevligt som vanligt en så nyttig aktivitet…därefter var det fika i lokalen för den som ville och lite i form av fira tranemojyckarna har funnits i 1-år nu jisses vad tiden gått fort men vad skojjigt vi haft. Inne hade redan 4 hundar installerat sig, Sussi & Ulrica hade byggt en rally-bana och kokat kaffe sammanlagt var det 12 hundar som deltog på aktiviteten, en härlig hundkväll med andra ord…

 I lördags packade jag ihop hundarna och åkte till Elfsborgs BK där det var tävlingar i LK 1-2 för att hejja på Sussi & Isiss…och naturligtvis nörd som man är träna pommar samtidigt. Det blev några trevliga timmar därute tillsammans med några från ”viftgänget”, det blev en gemensam promenad innan vi skildes åt.

 Idag är det söndag och öppen träning i rallylydnad på ”vift”, Annika ska visst bygga en träningsbana så det blir till att åka dit ikväll…

 Ha det gött…

 

det blev en händelserik dag…

gryning !!Tidig morgon utanför vårat köksfönster…ser ut att bli en solig dag ”gött” en relativt tidig morgonrunda…Sedan var det min tanke att åka med Bonno och träna på Villgotts idag, det var ju bokat sedan ett tag tillbaka…men som sagt jag hade ju en tid till Gunilla Dalenberg för att visa Bonnos klo och det blev borttagning av klon (då det visade sig att den var helt av, vilken tur att jag åkte) så nu är tassen inpaketerad och en dos pencillin blev det.. dom var så gulliga att dom tog sig tiden och passade på att ta ner övriga klor och ta tandsten…så det var inte kursläge för Bonno idag….Bonno vart hos vetten...Så det blev Putte som fick åka istället, då är det bra med två hundar !! Det blev en bra träningskväll med ett bra arrangemang, tränade både ute & inne, Ninni tipsade om bra aktiviteter på promenader, tränade möten, lydnad… och gott fika.

Öppen träning 30/12

Bonno har varit på öppen träning. Vi fortsatte att träna lite agitillity som vi gjorde förra gången..Lång tunnel, hopp genom ring, slalom-pinnar, hinder & vippbrädan. avslutade med att gå bana…..man förstår att det ligger många timmars träning bakom för dom som tävlar i sporten….

Return top