Posts Tagged ‘semester’

på flott-tur…

Ja det var riktigt mysigt och vädret var med oss oxå hela tiden för det var ett ”lurigt” väder hela dagen även igår. Gott sällskap & god mat i en underbar miljö…flott-tur...flottar hund...det var en riktigt mysig flott-tur...

vädervariation…

bushumör...& full sula runt tältet...Ja vi lyckades lura tillbaka solen en stund efter regnet en dag full av överaskningar nu får vi se vad det bjuds på för väder på våran flott-tur idag, lurigt väder !!

vart tog måndagen vägen…

Ja så kändes det nästan idag på morgonen…var på jobbet på 3-tim PU sedan gick vi runt sjön med hundarna och hem & luncha. Lena kom hem från Grekland i söndagskväll med sin tillökning i sitt hem 2 katter Saga (stålblågrå) & Viggo (kritvit), ja dom var söööta !! Saga var lite skygg det hade ju varit en lång resa och Viggo lite vinglig men med livsglädje & lekig dom kommer att få det riktigt bra hos Lena. Jari var i väg på fisketur till kroksjön och sedan tog vi en samhällspromenad…innan Jari var snäll och åkte och hämtade mamma som kom med flyget från Luleå i går kväll till Landvetter.

kaffestund...Tisdag morgon och det ser ut att bli en kanondag att ta vara på…trodde jag ?? Började med att slänga ut sängkläder och köra igång tvättmaskinen, tänkte att det kommer att torka på nolltid ute…inne en väda och grejjade lite när jag kom ut igen var det helt igenmulet…

jaha då var det semester 4 veckor…

 

semester-regnGårdagens kvällstur blev en sådan som gick i regnets tecken fick ta lite skur-skydd här & där !! här under ett träd, haha.. men det är ju ett typiskt svenskt semester-tecken…Blev lite ”hattigt” med semestern i år, huvudsemestern var inte alls genomtänkt kändes det som eftersom vi var iväg i Maj och ska till Secilien i Augusti. Nu blir det lite extra hundträning är 2 extraträningar i rally på Vift. Har även bokat in en heldagskurs i ”hundens språk” och en öppen träning med temat ”träning i lydnad med störning” på VillGotts hund. Det får väl bli lite måsten här hemma fixade oxå… och en tur till Henrik i Småland.

ska vi inte åka lite till !!

gott nu kan han ligga och koppla av lite

Idag är Husse ute på båt-tur med Johans nya båt på Åsunden. Näe nu får jag öka tempot så vi kommer ut någon gång !!

Return top