Posts Tagged ‘simträning’

8:e simmet

8:e simmetI dag på förmiddagen packade vi in oss i bilen och åkte iväg och simmade, idag plaskade det i svängarna mot slutet..det var ingen viktminskning på Putte idag. Bonno hade däremot gått ner 1 hg så nu vägde dom lika mycket (4,1). Ja då var det fästingar och ormar på gång igen, våran sjukgymnast hade träffat på den första fästingen till 1 april och hade fått rapport om ormbett på en hund, ägaren var turligt nog en vetrinär som hade serum med sig det är min fasa att stöta på en huggorm.  Nu är det 2 simningar kvar sen är det klart, fast vi ska fortsätta med fodret tills dom gått ner ytterligare några hg, så jag köpte en till 4 kg säck idag.

Hemma igen lagom till lunch men jag tar Bonno på egen solskenstur och passar på att träna focus med honom med sitt kom fot, några inkallningar han börjar få upp farten, gör några ligg kvar, gör ett ett naturhinder av lite pinnar och avslutar med ett godissök när han sedan bara får gå på lös runt sjön. när vi har aktivitet går han på bra jämnsides, när han sedan får sitt varsågod så går han bara på strax bakom mig…håller sig väldigt nära hela tiden.

Lunch och kaffe på baksidan i solen säkert 25gr mot solväggen riktigt skönt, skulle behöva gå in och städa men man vill inte gå in. Plötsligt dyker våran uppfödare upp bakom staketet då blev vi sittande i solen en stund till…och våra småkillar blir så glada när hon kommer..skönt Bonno lugnare denna gången sist hon kom blev han superstressad troligen av dofterna av tikarna hon har i löp hemma, så chipet fyller sin funktion.

Skulle gått in och städat sedan…men det blev att ”städa hundarna” istället, borstar och saxar fram. Har nog inte haft framme dom på 2 veckor nu, så det var behövligt.

Tog sedan en riktig långtur runt Tranemosjön med kameran och lyckades ta några foton innan solen gick ner, var inte hemma förrän strax innan 20:00 och fortfarande ljust…trötta och goa hundar men även matte det har varit fullt upp hela veckan något varje dag och imorgon ska jag till tandläkaren.kvällstur runt T-om sjönEtt enda hundmöte på våran kvällsrunda och det fixade han galant i dag med en respektkurva.

sol,sim & kursdag…

puttePackade ihop oss alla i bilen och åkte till simmet (19/3) igår var det 6:e gången så nu är det bara 4 ggr kvar och det går så himla bra. Denna veckan hade det inte hänt något med vikten på Putte (Bonno hade gått ner 1 hg).

På kvällen åkte vi till Villgotts och det var Puttes tur att gå på kurs. Riktigt focuserad och taggad, trodde han skulle vara tröttare efter simmet…men icke då han gick banan focuserad bägge gångerna. Nu är det bara en gång kvar på kursen på Villgotts det är alltid tråkigt när dom tar slut, vi har varit en så rolig grupp.

Putte på simträning…

Lite film från första gången Putte simmade (9/2)…då han hade flytväst på sig


Return top