idag skiner solen från klarblå himmel & marken är vit igen och visst ja…ja man kanske inte får lika lortiga hundar idag då fast jag tyckte det var helt okej med lortgrisarna efter promisarna igår är ju bara till att spola av dom och man fick en känsla av vår, juhe ;)

Igår var Sussi med Isiss & Fame och jag med Putte i lokalen för att träna en stund. Vi började med att göra ikallningsstörningen från bokkursen som jag inte gjort med Putte och Sussi missade den gången, måste bara säga det vilka duktiga vovvar vi har Fame gav inte så mycket som en blick åt skålarna men däremot skyndade hon sig…och åt upp alla på marken…Isiss lämnade kvar gotter på marken när han drog på inkallningen och glodde längtansfullt på gotteskålarna när han travade förbi han snodde minsann inget, goaste Isiss…Putte skyndade sig med gotterna på marken men lämnade kvar 3 gotter på inkallningen och han drog även i full sula… förbi gotteskålarna men däremot tyckte han det var superkonstigt när matte ropar inkallningsignalen med ryggen mot honom han satt kvar, kikade på gotteskålen bakom sig emellanåt, jag ropade vid flera tillfällen på lite olika avstånd…nae han satt kvar, var tvungen att lösa upp honom med att vända mig om och snacka vilken sula han fick…underbara lilla vovve ;)

Bonnos resultat på kursen (30/1) han skyndade sig när jag ropat och åt upp alla gotterna…med ryggen mot honom och gotteskål bakom fick jag ropa mer än en gång men när jag lägger till Bonno kom hit! så kom han, jag hade trott han skulle sno godiset bakom sig, där överaskade han allt…buuusen och på den sista med skålarna, var han allt bra sugen var påväg att norpa men där blev jag allt imponerad på honom jag lyckades stoppa honom på min AAAH-AAAH -signal och han kom till mig ist…goa lilla Bonnobusen vad han överraskar emellanåt :)

Förövrigt agerade Sussi & jag mattläggare igår…*hihi* skrattar fortfarande när jag tänker på det…finns inget som vi inte löser… en helt underbar tränings & jobbarkväll med härliga Sussi…

Höres…