Sköna promenader mellan skurarna och vi har faktiskt inte blivit blöta en enda gång :) snacka vädervariationer. Idag blev det aktivitetspromenader på båda promenaderna, vi tränade både focus och fotgående i mänskliga möten och stadga parkerade Putte lite här och var för att gå iväg och göra något annat med olika störningar på olika platser. I samhället blev vi plötsligt 7 hundar (med våra) på liten yta, fick ganska snabbt en plan jag som inte alltid är så snabbtänkt…såg ganska snabbt att den ena utav dom 3 stora hundarna vi mötte var ett svårt möte.  Putte larmade på en kort stund men jag lyckades bryta det med ett godis-sök och båda damsög trottoaren efter morötter.

Vi körde lite klick & trick inne idag oxå och Putte är pågång att gripa apporten bättre och bättre. I dag kunde jag inte låta bli att klicka när han testade en ny kul grej…jag stod på knä på golvet och han knödde sig och gick under mellan mina ben ha..ha han är allt bra rolig. Jag fortsatte med ligga platt den är Bonno riktigt snabb med nu. Hade även framme pilatesbollen att dom skulle putta den med nosen och det funkade oxå bra…funderade lite på om jag kanske skulle belöna när dom tog tassen på för då fick dom iväg den bättre målet kanske skulle vara att dom står upp emot bollen på två tassar och förflyttar sig kan det funka tro ??