snön...vackert-vintrigt minne :))mm fredagen gick i ett kan man säga långprommis med vovvsen sen till mor på brunch…till banken sista dagen för inbetalningen till klassåterträffen får se om det håller men nu har jag ju som sagt ett val ;) )…hem och bara *VA* en stund…sen var Dewa & jag nere och grejjade lite i lokalen fick lite gjort i alla fall.

Hittade ett vintrigt minne visst var det fint och rena hundarna var då *S* idag blir dom leriga bara av att korsat en gata men vad det tar på snön fort nu och vilken härlig tid vi har framför oss…  

På kvällen (ja jag hann väl knappt hem från lokalen innan det var dax att åka igen) var det *fredagsmys* på vift så gott och värdefullt att slippa köra igår, vi fick åka med Sussi & Fame igen, Bonno & jag. Det var bra träning för Bonno många svarta stora och nya hundar. Vi började med fika och prat i stugan där jag efter en stund passade på att börja träna Bonno inne bland hundarna för att se hur han klarade den störningen och han fixade det över förväntan bra focus, jag kom däremot på vad jag ska träna mera på hm..ja när något händer precsis bakom kan han tycka det är *usch va läbbigt* eller en liten söt valp tittar lite för intensivt får försöka lägga detta på minnet. Mariannes Bertha och jag tränade lite fotgående inne tillsammans med att klicka varandra. Tränade hundmöten ute och passivitet och *ups* rätt som det var försvann en hund och det dök upp en ny med våra instruktörer, hade varit en bra träning för stingslige herren Puttelutt…

Sen fortsatte fredagsmyset hemma med husse, Putte en trött Bonno & matte…

Lördag var det visst och jobbarhelg lördag-söndag-måndag…får nog tagga ner mig lite nu så att jag inte…svårt men det är bara så himla roligt allt just nu. Ha det gött & en underbar helg/ höres ;) )