Tisdag idag redan just nu känns det som att tiden går väldigt fort hmm..både på ont och gott mycket som ska göras och som behöver bli gjort skulle behöva klona sig i 3 exemplar…min värk har varit är värre än någonsin nu hoppas jag bara så in i bänken på broccolimetoden, vad är det man säger tron kan forsätta berg ;) Blev en heltokig dag igår (snacka om att vara veckovill)  först trodde jag viskulle ha APT nae…ledig det var blankt i boken den 3:e okej, drog igång med att tömma bägge frysen och ställde ut, plockade bort julen och dammade…åkte ner och tränade i lokalen med Marianne & Bertha påväg hem fick jag telefon från jobbet, hem och kastade i mig lite mat innan…om man säger som så Jari blev inte glad på mig, där stod alla frysvarorna ute i snön…*hihi* snacka om en rivig start på jobbåret.

Det har blivit några träningspass nere i lokalen med just nu håller vi på att tränar positioner-backa-stå, jag har börjat jobba med hundana framför mig att plocka in lite kommandon på avstånd ligg-stå med tydliga handtecken samtidigt. Hade med min target-matta (hjälpen till rutan) till lokalen en dag för att testa att skicka Putte till den, det var längesedan och ute vi gjorde det sist, han fick till en bra rusning till och vi fick även till ståendet på den…han tyckte den var riktigt rolig och kom ihåg. Bonno körde jag en kortare rallybana i söndags och han var så taggad att han flöt ut i fel position ideligen 3:e och sista gången gick han skitbra med flyt.

Håller på att funderar på våra nya mål inför 2011…

Året börjar med att Putte ska vara i rasmontern på mydog på torsdag (och ev, lördagen ifall det löser sig på jobbet och ifall jag orkar…har ett kök & hallprojekt som snart drar igång). På söndag är det 3:e gången på bok-kursen. Sedan startar Puttes t-lydnad 17/1. Svenskt Hundcenter kommer till tranemo och kör en påbyggnadskurs i rally med nya skyltarna och regelverk inför att sporten blir officiell i år 4 kurstillfällen i februari som jag anmält Bonno till…och plötsligt hade jag ändrat mig och både Putte & Bonno är anmälda till tävlingen 19/2 ser det i nuläget som en ypperlig störningsträning…

God fortsättning på ett nytt träningsår 2011…