Bonno...                                 
                                                               
 
 
                                                                  Mon Ambbis Bonnie-Bell ”Bonno”
                                                                                      född 2005 -07-13

                                                      e / Tom Puss King of The Hill    U/ Grandenspliz Dhalia

När Bonno var 4 månader var han här och hälsade på redan då fick han en plats i våra hjärtan men just då var det inte läge för valp eftersom vi hade vår katt Disco på 17 år vi ansåg att han behövde lugn och ro på gamledar. Hur som helst det blev Påsk 06.. (Bonno 9 mån)och vi var och hälsade vår uppfödare, jo vi åkte hem med en hund till på prov ska tilläggas för alla måste funka ihop (två hundar och en katt).

Putte & Bonno hade några dispyter innan dom redde ut det och idag trivs dom tillsammans. Disco kunde ligga mitt i när dom sprang och jagade varandra det såg ut som att han roades av att titta på dom (han lever tyvärr inte idag) det är baksidan med våra kära fyrbenta vänner när dom lämnar oss.
Bonno (personlighet) är en nyfiken, pigg, är mer intresserad av andra hundar speciellt små söta tikar. Han är däremot lite blyg mot okända människor och tycker inte om att bli tittad på”.


Kurser som Bonno gått grundkurs i vardagslydnad, grundkurs-klicker, klick & trick 1 & 2,
Rally-lydnad nybörjare, fortsättning + träningsgruppen, ”läsa hund” en heldagskurs på Villgotts.

De flesta kurserna har vi gått på Vift har även gått rallykurs på Villgotts.

Planer för Bonno 2010  Fortsätta med rallylydnaden+ viltspår + (freesyle)…hm året är inte slut ännu och med honom har vi nått nuvarande mål-startat i tävling + 3 godkända av 4 och vi är nu uppflyttade till fortsättningsklassen, är anmälda till 2 tävlingar till i år än sålänge. Nästa mål att bli godkända i fortsättningsklassen…

2010 gick han en viltspårkurs för Annika på Vift.

2011 fortsatte vi att tävla i rallylydnad/ inofficiellt och hann med att göra en provstart i avancerad klass i Falkenberg med 67 poäng, från den tävlingen var jag mest nöjd med att han fixade 2 skyltar med högerhandlingen och honnören utan något avdrag.

Efter det att rallylydnaden blev officiell har han fått sin första titel RLD N-Diplom med 3 godkända resultat i nybörjarklassen 84 poäng på SBK i Göteborg 2/7, 95 poäng på SBK Göteborg 3/7 och 93 poäng utav 100 möjliga på Marks BK 14/8.

Bonno gått en nybörjarkurs i freestyle FS/HTM, hösten 2011.

2012 Bonno är anmäld till avancerad-rallykurs på Vift med kursstart i mars.  

Mål för 2012 få ytterligare en titel RLD-diplomet i fortsättningsklassen.