Putte född 2004-09-08 vår första hund, världens snällaste/bästa/trognaste/finaste lille vän fick stillsamt somna in 2019-07-15.

Tack finaste vännen för att jag fick dela livet med dig, du hade/har en väldigt speciell plats i mitt hjärta som för alltid kommer att finnas där, forever and ever!!!

Tack älskade lille Putte för att jag fått ha dig vid min sida i 14 fantastiska år, du var mitt stöd/lycka i så många år, finns ingen som du! Kan känna din närhet varje dag sedan 15/7 då våra vägar skiljdes åt och du så fridfullt/lugnt vilandes på min arm fick fick vandra över till andra sidan och fick återförenas med din bästa kompis Bonno som fick vänta på dig 1 år och 4 månader efter att han mycket hastigt fick lämna oss.

Tack min fina vän Ewa som förmedlade detta lyckopiller, utan dig hade förmodligen aldrig Putte hamnat hos oss, tack Mona för att jag fick förtroendet att ta hand om denna fantastiska lilla hund.

Putte som liten Putte 4 mån

Putte som valp…

vinterbilder-031PuttesimtränarPutte på språng över lång-hindreten morot...men det är "gött"flott-tur...Hopp upp & stå...Puttelutt...puttelutt...My dog 2011rutanfullsizeoutput_16f9fullsizeoutput_fc9

 

 

solen visade sig 1 Advent...

Tacksam att jag fått vara en del av ditt/ era liv, finaste pomkillarna Putte & Bonno.

Mina finaste bästa vänner, kärlek!! together for ever.

Miss you!!

Ta hand om varandra, tills vi ses igen.