åka bilenSnö på gång igen och riktigt stora flingor vräkte det ner på förmiddagen. Nu var det till Puttes stora förtret torsdag och dax att packa in sig i bilen igen. Idag bär det av till  simträning i Borås (3:e gången) fast det verkar han gilla.  Får försöka få tag på en ”halkmatta” till rampen så husse kan snickra klart den om det nu hjälper?? men jag får för mig det för då kan han gå upp själv, nu får vi lyfta upp honom.nu börjar bakdelen bli tung..

Det är lite spännande att ställa dom på vågen 1 hg hade dom gått ner var sedan förra veckan, så Putte har gått ner 4hg och Bonno 3 hg. Andra gången han simmar utan flytvästen och det går riktigt bra. Ibörjan kan man se hela bakdelen och svansen som går fram och tillbaka (styr visst med den), mot slutet åker bakdelen ner och han får kämpa på mer.simmat klart...

Varje gång han simmar mot rampen där han brukar gå upp simmar han på lite snabbare, har lärt sig var han får komma upp och jag kan tänka mig att det är ganska jobbigt för dom små benen för han får kämpa på bra. När han väl kommer upp är det en liten och blöt hund. Då är det nog skönt att få komma upp och få en skön massage, slappnar av mer och mer.. 

 

 

Här ligger han och nästan blundar.

Men så är det den där bilen som väntar där ute igen !!massage