och köket börjar ta form här hemma golvet, taket, skåp, luckor och lådor börjar komma på plats…det kommer nog att bli nästan som vi tänkt. Var och kollade nya köksmöbler igår och har nästan bestämt oss för dom…

Det har blivit en hel del hundträning dom sista veckorna allt ifrån passisivitetsträning när inredning i våran hundlokal flyttats för att få större ytor att träna på, rallylydnad och lydnad.

Idag har vi varit i Länghems ridhus och tränat rallylydnad inför kommande tävlingar där. Vi var 8 hundförare och några fler hundar eftersom vi var några som hade med oss mer än 1 hund. Vi körde 3 olika klasser och försökte göra det så likt tävlingslikt vi kunde med startordning, band och inrop till start. Jag var som sagt osäker på hur pommarna skulle funka i ett ridhus störningsmässigt, men inga konstigheter för varken Putte eller Bonno, ja alla hundarna var superduktiga…och alla hann med att köra sina hundar 2 ggr/var…Så här finnes 2 trötta pommar det har varit en hård vecka massa träningar och hantverkare i huset hela dagarna från tidig morgon till sen eftermiddag. Nu blir det snart en kvällspromenad sen slappa i soffan.

Höres ;)