DSC_0194DSC_0032DSC_0227

Älskar livet alldeles för mycket för att hänga upp det på jobbiga saker som värk, elände, negativitet och saker jag inte fixar (just nu) försöker plocka fram positiva saker för det gör mig glad tror att det finns någon slags mening med allt. Försöker istället hitta kraften i små nya/gamla mål att att fokusera på, små saker med en medveten närvaro i det jag gör och tar en sak i taget.

Är väldigt tacksam/glad att Dante svarat så bra på medicineringen för det är det absolut viktigaste, att han mår bra! (visst går man med en viss oro, anfallen är vidriga!! peppar peppar 2 anfall på 8 månader) medicinering kommer att vara livslång, på sista provtagningen låg han på bra värden. Ny provtagning om 6 månader.

Och…vad händer, hade nästan på gett upp!

DSC_0261

Helt plötsligt fick jag ett glädjande besked, i vecka kom bekräftelsen även i pappersform. SKK har omprövat Dantes tävlingsdispens efter att de fått in nya uppgifter och vi har fått OK!! att tävla i rallylydnad, nosework och tävlingslydnad, får nypa mig lite i armen för tror knappt att det är sant!!

Tror den lille ”arbetspommen” mår bra av att ha fått en lite mer målmedveten matte…

fullsizeoutput_e66IMG_2237fullsizeoutput_c9e

Jag vet, tävla är inte allt! och jag skulle aldrig tveka att stryka oss/bryta ifall Dante skulle ha en dålig dag för hans mående går före allt annat men att att ha ett val att kunna tävla det skapar en träningsmotivation hos mig att träna=lyckokänsla att gå in i bubblan med hunden och göra något kul och utvecklande tillsammans, får mig att för stunden glömma min kassa ork-energi-kroppastolle med massvis av värk.

Mina/våra goa septemberpojkar, Putte blir 14 och Dante 7 år nästa månad.

IMG_3339

Ha en fin söndag!