Putte & Bonno tycker det är alldeles för kallt, kan bara vara ute korta stunder får köldkramp i tassarna. Dante däremot verkar inte ha lika ont utav det…fullt ös medvetslös. Tänkte ta med honom på ett eget äventyr nu men det får väl vänta en liten stund eftersom han stensomnade i mitt knä, uppdatera lite här istället då.

På förmiddagen fick alls varsin likadan tuggis men alla två var godare än min egen tyckte Dante, och lyckades lura av Putte hans. Bonnos vågar han sig minsann inte på…några sekunders ouppmärksam matte så hade ett par skor som låg i vägen råkat ut Dantes nåldynevassa tänder. Spegelgarderoben har funnits här hela tiden men idag först upptäckte han att det var en likadan hund som han själv i den och som dessutom ill-blängde och skällde ut honom…nog har man underhållning hela dagarna, sysslolös…aldrig och har ett härligt liv, ja.

Bonno var med själv till VillGotts hund hos goa Ninni och tränade rallylydnad igår. Vi har varit ett härligt gäng som har tränat tillsammans några onsdagar och igår var det redan sista gången men jag hoppas vi ses på tävlingsbanorna till våren…

Torsdagsträning med tranemojyckarna ikväll…