Ja snacka om att man blir inspirerad av att se vilka duktiga toppen- instruktörer vi har på ”Vift” & så himla kul Lottis hade ordnat en träningstävling för sina kursare, bra uppslutning & många hundar, skitskoj!!…vi fick vara publik när Ditte körde ett program med Abby på elitnivå och måste bara få säga det att man blir riktigt taggad att fortsätta…men som sagt inser att vägen dit mycket lååååååång, vi har ju precis börjat och har som sagt vi har inte ett enda moment i lydnadsklass 1 som är helt klart ännu… men attans så roligt det är :) )

Platsläggning i grupp gick bra…linförigheten gick väl sådär-försökte köra utan min hand på ryggen men det var helt klart inte färdigt ännu så Lottis tyckte jag skulle köra med handen på ryggen…tyckte allt att han sackade lite ändå hm…mina nerver tro…ligg under gång fixade vi med hjälper och även stået med mycket hjälper…inkallningen gick bra…apporten stod vi över…hoppet tog han inte…och tandvisningen gick bra, summan av kardemumman jag var helt klart nöjd med Putte han var riktigt duktig och det gick bättre än jag förväntat… så här första gången, vilken erfarenhet man fick utav denna dagen och få se så många duktiga hundar…toppendag nu har man en bild på hur det ska se ut när det är färdigt och framför allt så vet jag vad jag ska träna på :) )