I går var det rally-lydnadstävlig på Vift det var 14 startande.

Man går ut på banan med 100 i startpoäng, därefter får man olika avdrag för olika fel man gör 1.p,3.p och 10.p och man måste uppnå en poäng på 70 för att klassas som godkänd.

Banan var rolig (13 skyltar) som använts en nybörjartävling förut. Putte startade som nr: 4 och var supertaggad när vi värmde upp men när det blev våran tur tyckte jag det gick åt pipsvängen vet inte varför men det började redan när vi kom in på banan, fast felet hängde nog på mig, tappade focus, när Putte gjorde det då det utbröt tumult med skällande hundar precis när vi startat..får se det som så att det blev en träning med sådan störning och jag var övertygad om att vi ej skulle bli godkända (tyckte att allt gick fel). Vi fick -14 i poängavdrag och fick en totalpoäng på 86p och tid på 2,30 och hamnar på en 5:e placering ??  våra avdrag var koppelsträckningar och upprepningar av skylt.

Bonno var sist ut på banan och han har varit mycktet mer lätt-taggad förut…han var riktigt zeeg och ofokuserad så jag har mycket att jobba med när det gäller honom. Med honom fick jag 24p avdrag och fick en slutpoäng på 76 klarade den gränsen och blev åtminstone godkända och tiden var 2,25 och hamnade på en 12:e placering. Måste hitta ett sätt att få honom taggad.

Rally-träning på vift i morgon..skoj/ nya tag !!