Ja jag ska försöka snabba mig så jag kommer ut snart på en lång härlig runda med hundarna. Det får bli en aktivitetspromenad med dom idag när jag går själv eftersom husse redan har stuckit iväg till sitt jobb. Själv måste jag ta och ringa och tjecka av läget på jobbet om när behovet är störst idag och få veta hur mycket tid jag har på mig."skvaller"Bilden tog Jari häromdagen när vi var ute tillsammans ett inväntande möte dyker upp och vi tränar på att gå fot tills mötet passerat. Just nu håller vi på och filar på olika situationer på fot och att jag ska bestämma när och ett tydligt frikommando däremellan eftersom han bjuder på beteendet ofta nu får han min lilla gest ”bra nu går vi” och faktiskt han blir ännu mera uppmärksam när jag gör så med andra ord jag vill jobba fram en tydlig och fungerande på & av knapp och i olika situationer.  Oh, idag skulle jag bara vilja vara ute och träna hund är ju så kul…