Då var det dax att simträna för Putte igen 10:30 idag…skönt att inte behöva ge sig iväg så tidigt idag och hann att pilla i dom sin frukost såpass några timmar innan han skulle i och simma.  09:30 packade vi in oss i bilen allihopa, snöfritt än så länge men det ska visst komma in nu under dagen, kan visst bli en del igen nu när det börjar ta på drivorna så kommer det mera, typiskt men det känns nästan i luften idag för det är kallt!!

Putte simmar på tiden förlängdes lite idag och han verkade inte speciellt anfådd heller, har fått en helt annan ork märks även när han simmar 23/1 vägde Putte 4;8 , och 12/3 (idag) vägde han 4;2 han har lättat 6 hg…blev barnsligt glada när vi ställde han på vågen idag. 23/1 vägde Bonno också 4;8, och idag vägde han 4;4 så han har lättat 4 hg, sammanlagt har dom lättat 1 kg..känns riktigt gott att våran envishet gett resultat.

Hemma igen till lunch får Putte ligga och torka till i sin korg. Jag tar med mig Bonno på egen promenad och tränar honom lite i skogen på inkallningar och hålla focus…